FB Down Video Downloader sau cum putem descărca clipuri de pe Facebook

Câţi dintre noi nu au văzut măcar un film pe reţeaua de socializare Facebook care să nu şi-l fi dorit în arhiva video personală? Acest lucru presupune descărcarea filmului, numai că până acum era ceva mai dificil să facem  în această reţea o descărcare! Până acum! 

Astăzi este posibil să facem acest lucru în celebrul browser Chrome de la Google! Cum? Căutăm în magazinul de aplicaţii Google aplicaţia FBDown Video Downloader. 

În partea dreapta de sus a aplicaţie identificăm butonul albastru "Adaugă în Chrome". Apăsăm pe el, urmăm instrucţiunile foarte simple şi după se s-a făcut instalarea vă va apărea în partea dreapta a browserului o iconiţă cu săgeata având vârful în jos! Exact că în imaginea de mai jos!


Această aplicaţie adăugată browserului Chrome identifică filmele video din contul urmărit şi vă permite descărcarea unui clip video în format SD sau HD. Tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi pe iconiţă şi să alegeţi formatul cu care vreţi să descărcaţi clipul. 
Veţi fi direcţionat pe site-ul aplicaţie, după care cu un ultim pas apăsând pe "Download your Video" intraţi în posesia clipului dorit.  


Nu e deloc complicat! În acest fel îţi poţi face o arhivă a tuturor filmelor care le doreşti! Dacă acest articol îţi foloseşte ţie, îl poţi da mai departe pentru a folosi şi altora!
...
Ioan Vasilescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai obișnuite tehnici de manipulare folosite de specialiști sau nu, ieri și azi

Testul de personalitate JUNG. Află cele 16 tipologii de personalitate.

Relația dintre știință și religie

Poveste. Și asta va trece!

Viaţa, un adevărat laborator de situaţii în care te adaptezi