Cu această extensie găseşti preţul cel mai mic

Înainte de Black Friday din noiembrie 2015, am scris despre posibilitatea cumpărătorului de a identifica evoluţia preţurilor pe Emag cu ajutorul unei aplicaţii. (poţi vedea aici articolul).

Astăzi vă aduc în atenţie o extensie care funcţionează în browser-ul Chrome, PriceExpert. Ca şi principiu funcţionează asemănător. Faţă de Xlei care funcţionează doar pentru Emag, PriceExpert necesită o instalare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi extensia prin apăsarea pe butonul "Adaugă la Chrome".


Cum o poţi folosi?

Intră de exemplu pe Emag şi caută la secţiunea telefoane şi apasă pe un produs. În partea dreaptă sus, îţi va apărea căutarea extensiei care îţi dă posibilitatea să identifici cel mai mic preţ din online-ul românesc. Vei fi suprins că multe magazine cu notorietate mică, în raport cu preţurile Emag şi nu numai, oferă un preţ mult mai bun la acelaşi telefon, cu aceleaşi caracteristici! Adică o diferenţa de 401 lei. De ce să plăteşti această diferenţă unui comerciant mare, când poţi plăti mai puţin unui comerciant care vinde acelaşi produs?


Cu puţin ajutor, experienţa în cumpărături aduce o economie semnificativă în bugetul tău, mai ales dacă ai ajutoarele potrivite! Fă cumpărături cântărind bine alternativele!

Dacă îţi foloseşte acest articol, dă mai departe pentru a cunoaşte şi alţii cum să facă cumpărături alegând cel mai bun preţ.
...
Ioan Vasilescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai obișnuite tehnici de manipulare folosite de specialiști sau nu, ieri și azi

Testul de personalitate JUNG. Află cele 16 tipologii de personalitate.

Relația dintre știință și religie

Resursele umane azi! Ce trebuie să facă un manager de RU, în afară de recrutării?

Poveste. Și asta va trece!