Testul de personalitate JUNG. Află cele 16 tipologii de personalitate.

Cu toţii vrem să ne cunoaştem mai bine! Chiar dacă suntem ajunşi la o anumită vârstă, oricând ceva tot mai putem descoperi. Ceea ce azi ar putea fi noutate, mâine ar putea fi o oportunitate pentru îmbunătăţire sau creştere personală. 

De curând am descoperit un test de personalitate, care aplicat poate identifica 16 tipologii de personalitate. Testul este o adaptare destul de completă, după unul din cele mai mari teste de personalitate din lume şi este absolut gratuit. Se numeşte Jung, purtând numele fondatorului psihologiei analitice, Carl Gustan Jung

Recomand acest test tuturor care vor să se descopere, indiferent de vârstă (bine, nu chiar orice vârstă). 

După ce-l parcurgeţi cu seriozitate, fără a-l face în glumă şi de preferat să răspundeti cât mai sincer (128 itemi), la final o să vă dea un rezultat care vă va duce la una din cele 16 tipologii de personalitate: ISTJ - Cel mai responsabil; ESTJ - Cel mai supraîncărcat; ISFJ - Cel mai loial; ESFJ - Cea mai bună gazdă; ISTP - Cel mai pragmatic; ESTP - Cel mai spontan; ESFP - Cel mai generos; ISFP - Artistul; ENTJ - Cel mai directiv; INTJ - Cel mai independent; ENTP - Cel mai inventiv; INTP - Cel mai conceptual; ENFJ - Cel mai convingător; INFJ - Cel mai contemplativ; ENFP - Cel mai optimist; INFP - Idealistul.


Acest test vă va da o descriere succintă a tipologiei dumneavoastră. Dar pentru a parcurge o descriere mai completă aveţi mai jos legătura către un site care detaliază mai complet cum sunteţi dumneavoastră în raport cu sine, cu munca, cu persoanele de la muncă şi familia dumneavoastră etc.

Acest test nu are pretenţia de a oferi un tablou complet asupra personalitaţii celui care face testul, însă poate îndruma mai bine pe calea descoperirii şi cunoaşterii pe toţi cei care sunt deschişi pentru acest proces!

Să vă fie cu folos!
...
Testul de personalitate Jung - apasa pe denumire
Tipuri de personalitate - apasa pe denumire
...
Ioan Vasilescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai obișnuite tehnici de manipulare folosite de specialiști sau nu, ieri și azi

Ciocnirea lumilor...

Ciclicitatea evenimentelor...

Ce am inteles din atentatele de la Paris?