Small pdf, pentru utilizatorii care lucrează cu documente tip PDF

Pentru utilizatorii care lucrează cu documente PDF, mai mult ca sigur că în timp au avut nevoie de un soft care să-i ajute să micşoreze un PDF mare sau care să-i ajute să transforme PDF-ul în word, excel, ppt, jpg, ori să rotească sau să protejeze un PDF!Sunt mai mult softuri gratuite pentru comprimare PDF: PDF Compressor, Reduce PDF, Nice PDF Compressor etc, dar care necesită descărcare şi instalate. 

Alternativa care o prezint aici este mult mai simplă şi mai completă. Smallpdf face totul mai uşor, direct pe site, fără descărcare şi instalare. 

Pur şi simplu încarci un fişier tip PDF şi cu ajutorul acestei aplicaţii integrată în site poţi face tot felul de artificii foarte utile şi benefice în uşurarea muncii tale: micşorezi un PDF, transformi un PDF în word, excel sau prezentare power Point, roteşti un PDF, deblochezi un PDF protejat sau protejezi un document tip PDF - Portable Document Format = format portabil de documente.

Aşa că, de ce să descarci un soft, când ai la dispoziţie aplicaţii mai simple şi complete integrate în site-ul creatorului!

Să vă fie cu Folos!
...
Ioan Vasilescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai obișnuite tehnici de manipulare folosite de specialiști sau nu, ieri și azi

Testul de personalitate JUNG. Află cele 16 tipologii de personalitate.

Relația dintre știință și religie

Resursele umane azi! Ce trebuie să facă un manager de RU, în afară de recrutării?

Poveste. Și asta va trece!