Baba Vanga şi profeţiile

Am observat că în momentele în care fenomenele naturale, aşa cum a fost cutremurul din Japonia din 11 martie, sunt jurnalişti care caută explicaţii pentru apariţia acestora în ocult sau in predicţiile unor aşa numiţi profeţi contemporani. “Profeţii” vechi, cum ar fi Nostradamus pare că sunt expiraţi, ca atare nici nu mai prezintă interes. Interesul este îndreptat către ceea ce este actual, către oameni care nu ştiu din ce cauză sunt promovaţi. Cu toate că niciuna din “profeţiile” lor nu s-a împlinit, oamenii caută totuşi răspuns la aceşti prevăzători, care în opinia mea sunt altceva, decât ceea ce pretind ei sau alţii despre ei – şarlatani. Printre aceşti prezicători contemporani, este amintită şi prezicătoarea oarbă din Bulgaria, Vangeliei Pandeva, cunoscută ca Vanga. Ei i se atribuie profeţia conform căreia în anul 2010 la 11 noiembrie ar fi trebuit să înceapă Cel De-al Treilea Război Mondial. Ce s-a întămplat de războiul nu a început la data amintită? Nimic mai simplu – minciuna a murit!
Iată şi alte preziceri ale babei Vanga, cu privire la evenimentele următoare ce vor face parte din viaţa planetei noastre dar şi a locuitorilor ei:
2011 - Din cauza "duşurilor" radioactive din Emisfera Nordica – nici un animal si nici o planta nu vor supravietui. Musulmanii vor incepe un razboi impotriva europenilor; 2014 - Majoritatea oamenilor de pe Planeta va avea cancer de piele; 2018 - China va deveni noua putere mondiala; 2023 - Orbita Pamantului se va schimba usor; 2025 - Europa va fi pustiita; 2028 - Se va dezvolta o noua sursa de energie. Foametea nu va mai fi o problema; 2033 - Gheata de la Poli se va topi. Nivelul Oceanului Planetar va fi in continua crestere; 2046 - Clonarea va fi foarte accesibila; 2076 - Lumea va fi condusa din nou de comunisti; 2084 - Va avea loc renasterea naturii; 2088 - O noua boala va lovi planeta. Oamenii vor imbatrani in cateva secunde; 2097 - Aceasta boala va fi vindecata; 2100 - Soarele facut de mana omului va lumina partea intunecata a Planetei; 2111 - oamenii vor deveni roboti; 2125 - Ungaria va primi semnale din afara spatiului; 2154 - Animalele devin pe jumatate oameni; 2167 – Va apărea o noua religie; 2170 - Mare seceta; 2187 - Eruptia a doi vulcani este intrerupta cu success; 2273 - Se va naste o noua rasa; 2288 - Se va reusi sa se calatoreasca prin timp. Se vor stabili noi contacte cu extraterestrii; 2291 - Soarele se raceste; 2304 - Misterul de pe Luna a fost descoperit; 2371 - Seceta mare; 2480 - Pamantul va fi in intuneric; 3005 - Va fi razboi pe Marte3797 - Nu va mai exista viata pe Terra. Ĩnsă oamenii vor reusi sa locuiasca pe alte planete din sistemul solar. (sursa realitatea.net)
Observaţi cu câtă precizie împarte evenimentele în viitor! Păi dacă până acum nu s-a împlinit nici o predicţie de a ei, atunci cum pot da crezare celor ce vor veni?Asemenea predicţii sumbre au făcut şi astrologii cu privire la apropierea lunii de pământ mai mult decât este în mod normal pentru ziua de azi, 19 martie. Ei spuneau la televiziuni că pot fi cutremure mari datorită acestei apropieri, că pot fi inundaţii datorită valurilor mari ale mărilor şi oceanelor, că oamenii îşi vor schimba radical comportamentul faţă de semeni, că vor fi conflicte între ei, războaie… Iată că nici aceste evenimente sumbre nu s-au adeverit azi. Oamenii oricum s-au răcit între ei şi dragostea a “pierdut” teren de mult timp, războiul anunţat din Libia este consecinţa unui regim dictatorial cu o politică proastă dusă de colonelul Gaddafi şi echipa sa, inundaţii catastrofale nu au fost, iar cutremurile mari au fost pe 11 martie în Japonia. Aşadar, ce au prezis astrologii? Nimic! Nu au făcut altceva decât să vorbească gratuit, fără baze solide, ştiinţifice sau teologice, minţind aşa cum o fac de fiecare dată când fac preziceri pe baza unor astrograme, când fac horoscoape. Să credem în aceste minciuni? La noi este răspunsul! Ioan Vasilescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai obișnuite tehnici de manipulare folosite de specialiști sau nu, ieri și azi

Testul de personalitate JUNG. Află cele 16 tipologii de personalitate.

Relația dintre știință și religie

Poveste. Și asta va trece!

Viaţa, un adevărat laborator de situaţii în care te adaptezi