Sodoma si Gomora


Am reflectat mult cum să descriu starea de fapt care a cuprins lumea de azi.

După multe gânduri la care m-am aplecat, iată ce simt şi ce văd fără a face un tratat lung din această refleţie! 

Lumea modernă se prăbuşeşte sub edificiul ei, se prăbuşeşte moral şi religios, adoptă şi iubeşte viciile; homosexualii, pedofilii şi travestiţii se înmulţesc şi mărşăluiesc pentru normalitate şi acceptare a acestor deviaţii, impunând politici la nivel mondial care din nefericire nu sunt ocolite, ci mai mult, sunt aplicate în fapte, în societatea civilă, chiar şi în bisericile lumii; pornografia este cumpărată şi promovată, normalul devine anormal, corupţia creşte, prostituţia şi crima este organizată, traficul de droguri şi fiinţe umane răpeşte libertatea individului, politica şi religia nu mai au lideri cu înfluienţă de urmat, conflictele dintre oameni şi popoare sunt tot mai prezente, Dumnezeu este îndepărtat din viaţa politică, culturală, socială şi religioasă... 

Sodoma şi Gomora de ieri a renăscut, creşte şi se extinde asupra întregii lumi. Lumea de azi, devine cu mult mai mult decât Sodoma şi Gomora de ieri! Ea este Sodoma şi Gomora, însă tinde să devină mai mult de atât!

Ioan Vasilescu

Comentarii

 1. "Dumnezeu este indepartat din viata politica, culturala, sociala si religioasa... "


  Dumnezeu nu a fost niciodata implicat in viata politica a lumii. Singurul popor in care Dumnezeu a ales lideri a fost Israel, iar cand acestia se tineau de Lege, Israelul nu era organizat asemeni popoarelor din jur. Deci se poate spune ca in timpul conducatorilor credinciosi israelul nu avea politica sau politica acestuia nu semana cu a nici unui popor; de aceea era si urat de toti.

  Estera 3:8. Atunci Haman a zis imparatului Ahasveros: "In toate tinuturile imparatiei tale este risipit un POPOR DEOSEBIT intre popoare, care are LEGI DEOSEBITE de ale tuturor popoarelor si nu tine legile imparatului. Nu este in folosul imparatului sa-l lase linistit.

  Deci vedem ca de atunci poporul lui Dumnezeu nu era organizat politic; era administrat alfel mult mai bine.
  Nu numai ca religia este inutila pt o lume mai buna ci si politica este asemeni conform bibliei.

  RăspundețiȘtergere
 2. Oare este religia inutila lumii? Am putea spune in aceasta logica si si Dumnezeu este inutil lumii! Care sunt efectele globale datorate faptului ca omul nu mai respecta legea morala? Sa nu ucizi!, dar se ucide foarte mult; Sa nu poftesti la ceea ce este al aproapelui!, dar se fura de la aproape foarte mult... si acest sir poate continua! Da, religia sau mai bine zis reprezenantii ei au gresit in multe feluri si in toate timpurile, dar principiile ei corecte nu pot fi condamnate la uitare sau invinovatite pentru crimele sau incorectitudinile facute in numele religiei. Daca oamenii ar alege sa-L includa pe Dumnezeu in planurile lor, indiferent de domeniu, atunci lumea ar fi mai buna. Iata unde se indreapta azi lumea, iar criza principala cred ca e in primul rand cea morala.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cele mai obișnuite tehnici de manipulare folosite de specialiști sau nu, ieri și azi

Testul de personalitate JUNG. Află cele 16 tipologii de personalitate.

Relația dintre știință și religie

Resursele umane azi! Ce trebuie să facă un manager de RU, în afară de recrutării?

Poveste. Și asta va trece!