Suntem calatori si vom fi calatori


Cata suferinta peste tot vedem! Parintii plang, copiii plang, fratii plang, semenii nostri plang! Multi dintre noi plang cand sunt in singuratate, in saracie, cand sunt flamanzi, insetati, bolnavi, parasiti, umiliti, inchisi, batjocoriti, uitati de lume si in lume!

Pamantul este atat de mare si suferinta pe masura lui pentru multi dintre semenii de langa noi!
...
Doamne, Tata ceresc, pana cand acestia vor suferi, pana cand atata suferinta, pana cand atata nepasare intre oameni, pana cand atata durere?
...
Si cand vor trece toate acestea, si cand Tu vei veni, vei indeparta toate cele ce pun greutate si suferinta asupra omului... si langa Tine Tata, toti cei care Te-au primit si L-au primit pe Fiul Tau, vor trai in fericire si-n iubire, pentru ca Tu esti fericirea si iubirea, si Tu vei implini in vesnicie sufletul amaratului care a suferit pe pamant.
...
Ai facut din noi niste calatori pe pamant, dar curand Doamne ceresc ne vei uni cu Tine, si vom fi iarasi calatori, dar nu in durere si in ispita, nu in suferinta si lipsa, nu in lacrima si pacat, ci in sfintenie, in dragoste, pentru toata vesnicia in Tine si cu Tine!

Amin!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cele mai obișnuite tehnici de manipulare folosite de specialiști sau nu, ieri și azi

Testul de personalitate JUNG. Află cele 16 tipologii de personalitate.

Relația dintre știință și religie

Poveste. Și asta va trece!

Viaţa, un adevărat laborator de situaţii în care te adaptezi