Darul cerului - copilul


Darul cel mai frumos pe care il poate primi un om in viata, este copilul! 

Odata cu el, pentru cei ce il asteapta, vine si se creioneaza frumoasa speranta a vietii, ca sunt impliniti si bogati sufleteste! Un copil nu are pret! Pentru fiecare parinte in parte, care si-a dorit copilul, viata care a luat fiinta, este cea mai minunata, mai frumoasa si mai incarcata de insemnatate...

Totodata, cu noua viata, vin si responsabilitatile, bucuriile, suferintele... insa toate acestea nepretuite sunt, alaturi de zambetul unui copil care isi manifesta bucuria ori personalitatea inca de mic, ori care isi cere dreptul de a fi in centru atentiei, asa cum numai un copil mic stie sa o faca. Nu conteaza cum se manifesta... conteaza ca se manifesta!

El, copilul, este o minune ce ma inconjoara in fiecare zi cu darul frumos de a zambi, de a privi, de a cauta si atinge, de a cerceta lumea in care se afla, in felul lui unic si nevinovat.

E profunda lectie pe care o da micul de langa mine - minunea de a fi copil si de a invata de la el si odata cu el sa caut! Copilul de langa mine, este darul Cerului!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai obișnuite tehnici de manipulare folosite de specialiști sau nu, ieri și azi

Testul de personalitate JUNG. Află cele 16 tipologii de personalitate.

Relația dintre știință și religie

Resursele umane azi! Ce trebuie să facă un manager de RU, în afară de recrutării?

Poveste. Și asta va trece!